MENU

Podcasts van The Zi Talk

#38 Wie of Wat Bepaalt Zelfidentificatie | the Zi talk x Cafe Weltschmerz met Caroline Fransen

Maandag 5 september wordt in de Tweede Kamer het wetsvoorstel “Wet Zelfidentificatie” behandeld. Wat deze wet inhoudt hoort u in het gesprek tussen Shohreh Feshtali en Caroline Fransen.

Veel kijk-plezier 💚.

#37 Oer-Hollandse Gezondheid | the Zi talk x Cafe Weltschmerz met Richard de Leth

#36 Gut and Psychology Syndrome (GAPS) | the Zi talk with Dr. Natasha Campbell-McBride

Dr. Natasha Campbell McBride is een neurochirurg sinds 1984. Toen haar eigen kind de diagnose autisme kreeg, heeft zij zich verdiept in de voeding. “My patients are my teachers “ zegt zij. Zij heeft toen het “Gaps diet “ ontwikkeld. Inmiddels heeft zij honderden duizenden mensen kunnen genezen van autisme, kanker, astma, depressie, MS, schizofrenie, allergieën en nog veel meer. Het was voor mij een eer om haar te mogen interviewen. Ik was zelf nog aan het herstellen van een zware grip en een dubbele longontsteking en ik was niet helemaal helder. Deze opname is lang geleden gemaakt en we hebben lang gezocht voor iemand die ons kon helpen met de ondertiteling maar helaas dat is niet gelukt. Ik hoop dat jullie allemaal gaan kijken en ik weet zeker dat wij heel veel leren van haar. Haar boeken zijn ZEKER een aanrader!

Dr. Natasha Campbell McBride thank you so much for your great work💚

#35 Bouwsteen van Babylon | the Zi talk x Cafe Weltschmerz met Esther Noordermeer

Vandaag ben ik in gesprek met Esther Noordermeer naar aanleiding van haar laatstverschenen boek Corona: bouwsteen van Babylon. Zij beschouwt de Coronacrisis (maar ook eerdere crisissen en die nog komende zijn) als onderdeel van een groter geheel. Een uitspraak van haar is ‘Corona verdwijnt wellicht, maar Babylon blijft’. De duiding Babylon komt uit de Bijbel. Wat houdt Babylon in en waar gaat het naartoe volgens de Bijbel? Esther deelt tijdens dit gesprek haar zienswijze. Alhoewel zij meestal spreekt voor een christelijke achterban, is de uitleg van Babylon voor waarheidszoekers zonder christelijke achtergrond heel herkenbaar. Voor meer informatie over haar boeken en lezingen: www.enoordermeer.nl .

Veel kijk-plezier 💚.

#34 De Controlerende Staat | the Zi talk x Cafe Weltschmerz met Ken van Ierlant

Er vindt in toenemende mate een tweedeling plaats in onze samenleving waarbij er een “Magna Carta” wordt opgesteld door een kleine groep elitaire politici en technocraten als “Barbara Baarsma” waarin de macht zodanig wordt verdeeld, dat de grote massa, net als in de film “the Animal Farm” verarmen en politiek worden uitgeschakeld.

Veel kijk-plezier 💚.

#33 Zou'T! | the Zi talk x Cafe Weltschmerz met Loes Visser

Loes Visser kreeg een aantal jaren geleden te horen dat zij ernstig ziek was en de rest van haar leven medicijnen moest blijven gebruiken. Volgens haar specialisten kon zij zelf niets doen om van haar chronische kwalen af te komen, maar niets bleek minder waar. Zij verdiepte zich in publicaties van artsen met een andere visie op gezondheid en leerde waardoor wij massaal kampen met welvaartsziekten zoals suikerziekte, astma, hart- en vaatziekten, kanker, slapeloosheid et cetera. Zij veranderde haar leefstijl en werd na 4 maanden ontslagen als patiënt en gebruikt geen medicijnen meer maar natuurlijke middelen en methoden om in balans te blijven. Daarop besloot zij het boek Zou’t! te schrijven en daarover vertelt zij in deze aflevering. Voor meer info over het boek kunt u mailen naar l.visser36@gmail.com .

Veel kijk-plezier 💚.

#32 Rebearth | the Zi talk met Frans Heslinga

In deze aflevering is Shohreh te gast bij Frans Heslinga. Frans begon ooit met een reclamebureau en is nog docent economie geweest voordat hij de wereld overvloog voor zijn eigen marketingadviesbureau. In 2012 werd Frans wakker en heeft hij het pad bewandeld van complot- naar compleetdenker. De door Frans bestudeerde onderwerpen tijdens zijn bewustwording, worden in dit gesprek belicht. Waar gaat onze persoonlijke en collectieve reis naartoe? Kunnen wij dit eigenlijk wel weten, zonder te weten waar we vandaan komen? Wat voor vorm heeft de aarde, waar wij dagelijks overheen lopen/rijden/vliegen, eigenlijk? En waarom is dit allemaal zo enorm belangrijk om eens bij stil te staan? Je hoort het in deze aflevering van the Zi talk.

Veel kijk-plezier 💚.

#31 Ongelimiteerde Overtuigingen | the Zi talk met Andriana Landegent

#29 Oost West Thuis Best | the Zi talk met Ton Bruning

Shoreh Feshtali in een openhartig gesprek met Ton Bruning. Tony emigreerde in 1986 om in een vrijere en minder bureaucratisch systeem te leven. Hij koos bewust hiervoor. Liet alles achter zoals familie en werk om een mooi leven op te bouwen in een vrij Australië, wat nu een hel blijkt te zijn. Zijn zij de proeftuin.

Veel kijk-plezier 💚.

#28 Vrij bij Mij | the Zi talk met Olaf Weller

Shoreh Feshtali in een openhartig gesprek met Olaf Weller. De oprichter van Keuze Vrij Bij Mij die op dit moment druk bezig is met zijn volgende missie: hét wakkere ondernemersnetwerk van Nederland bouwen vol verbinding, inspiratie en co-creatie. Met nieuwewereldondernemers.nl organiseren Olaf en zijn team door het hele land maandelijkse bijeenkomsten, speciale events en brengen zij ondernemers met elkaar in contact via een online community. Volgende week woensdag, 6 juli, staat er weer een speciaal event in de planning waar je als wakkere ondernemer nog bij kan zijn, zie:

In dit gesprek hebben we het niet alleen over zijn nieuwe wereld ondernemingen gehad, we horen ook meer over de persoon Olaf zelf. Waar komt hij vandaan? Wat is zijn achtergrond? Wat drijft hem? Maar we horen ook zijn kijk op spiritualiteit, spiritueel ego en ...

Voor wie Olaf Weller nog een onbekende naam is: eind 2020, toen het dragen van een mondkapje nog een advies was, bouwde Olaf Weller een website waar je ondernemers en dienstverleners kon vinden waar iedereen vrij kan ademen. Deze website heette Adem Vrij Bij Mij. Dit was de start van een reeks initiatieven van Stichting Vrij Bij Mij welke als doel heeft dat iedere Nederlander vrij kan blijven kiezen over zijn of haar lichaam en gezondheid. Olaf en zijn team bouwde met behulp van een crowdfunding het platform Keuze Vrij Bij Mij, startte de hulplijn Praat Vrij Bij Mij, faciliteerde een website voor huiskamerconcerten genaamd Luister Vrij Bij Mij en lanceerde vrij recent de vacaturesite Werk Vrij Bij Mij.

De kracht van Stichting Vrij Bij Mij is dat ze nergens tegen zijn, ze vertrouwen erop dat alles wat er nu gebeurt nodig is om gelijkgestemden bij elkaar te brengen die een hele nieuwe wereld gaan creëren. Een wereld die veel mooier is dan wat we nu kunnen voorstellen. We zijn nu volop aan het pionieren vóór die nieuwe wereld.

Veel kijk-plezier 💚.

#27 Dogma en Nuchterheid | the Zi talk x Cafe Weltschmerz met Paul Cliteur

Cultuur heeft een belangrijke invloed in de maatschappij op hoe mensen naar hun geloof kijken. “Iemand kan tegelijkertijd gelovig en secularist zijn”, aldus Paul Cliteur.

In de huidige maatschappij wordt diversiteit op prijs gesteld mits het past in het narratief van de heersende mentaliteit. Zo heeft Paul het zelf ervaren.

Veel kijk-plezier 💚.

#26 Intelligentie en Openheid | the Zi talk met Thierry Baudet

In deze aflevering praat ik met Thierry Baudet. Hij is filosoof, politicus, romanticus, schrijver en bovenal een intelligente en oprechte man. Hij gaat voor een vrije en innovatieve maatschappij en dat noemt hij “forum land”. Thierry Baudet gaat de geschiedenisboeken in.

Veel kijk-plezier 💚.

#25 Cultuur en Geloof | the Zi talk x Cafe Weltschmerz met Paul Cliteur

Cultuur heeft een belangrijke invloed in de maatschappij op hoe mensen naar hun geloof kijken. “Iemand kan tegelijkertijd gelovig en secularist zijn”, aldus Paul Cliteur. In de huidige maatschappij wordt diversiteit op prijs gesteld mits het past in het narratief van de heersende mentaliteit.
Zo heeft Paul het zelf ervaren.

Veel kijk-plezier 💚.

#24 Gender-identiteitscrisis | the Zi talk x Cafe Weltschmerz met Caroline Franssen

Shohreh spreekt met Caroline Franssen, initiatiefnemer van "Stichting VoorZij", over hoe gender-identiteitscrisis jongeren wordt aangepraat en hoe jongeren in deze kritische fase van zelfontwikkeling verstrikt raken in een onnatuurlijk proces.

Veel kijk-plezier 💚.

#23 Strijd om Waarheid | the Zi talk met Willem Engel

Willem Engel is een bijzondere man met een hoge intelligentie en geduld die niet op raakt!
MSM durft niet met hem in debat want ze weten dat ze niet van hem kunnen winnen.
Hij praat feitelijk en beargumenteert alles wat hij zegt. Daarnaast is hij een getalenteerde danser en een liefdevolle man met een enorme passie voor rechtvaardigheid. Liefde en geduld is zijn motto en hij strijd voor de waarheid.

Veel kijkplezier💚

#22 Beauty en Kracht | the Zi talk met Dorien Rose Duinker

In een openhartig gesprek, deelt Dorien Rose Duinker haar levensverhaal en privé ervaringen met ons. Zij praat over haar verleden, over haar prettige en minder prettige ervaringen in het leven. Dorien is een fotomodel, actrice, en activist. Kortom een mooie vrouw met heel veel kracht die haar hart op de juiste plaats heeft.

Veel kijk en/of luister plezier!💚

#21 Vrij van Angst | the Zi talk met Frank Ruesink

Met zijn eerste brief aan VVD fractievoorzitter Klaas Dijkhoff, getiteld “Beste Klaas, ik ben niet jouw soldaat”, opent Frank Ruesink op Bevrijdingsdag 2019 de strijd voor een eerlijke voorlichting over vaccinatie veiligheid. Zijn missie blijkt sinds de aanvang van de coronacrisis actueler dan ooit. Bijna anderhalf jaar later weet iedereen op het Binnenhof wie Frank Ruesink is. Zijn prikkelende en schurende facebook-berichten aan onder meer Paul Blokhuis, Mark Rutte en Hugo de Jonge zijn tienduizenden keren gedeeld op social media en zijn verzameld in het boek: “Hugo, ik ben ook jouw soldaat niet” https://liefdevolrebelleren.nl/product/boek-hugo-ik-ben-ook-jouw-soldaat-niet/

Frank Ruesink, vader van vier kinderen, staat op en spreekt zich uit voor het behoud van (medische) vrijheid. Hij verwierf door zijn talloze brieven en ludieke acties landelijke bekendheid en hij behoort tot één van de meest toonaangevende vrijheidsstrijders van deze tijd. Waar hij eerder zijn pijlen richtte op politici die meer van macht houden dan van mensen richt hij zich nu meer op het herstellen van de machtsbalans. Hij wil zien dat er minder macht naar het systeem gaat en meer macht naar de vrije mens.

De vraag die hij de vrije mens stelt is: Ben je bereid de verantwoordelijkheid te nemen en de keus te maken voor vrijheid? Hij geeft je handvaten hoe vrijer te leven en bovenal heel veel aanmoediging. Kijk rond in zijn agenda wat jij als vrij mens zoal van hem kunt volgen: https://liefdevolrebelleren.nl/agenda/

De beweging die hij gestart is heet: Liefdevol Rebelleren. Liefdevol Rebelleren kan op veel manieren. Daarover staat meer in het boek wat over hem geschreven werd met de titel: Liefdevol Rebelleren. https://liefdevolrebelleren.nl/product/liefdevol-rebelleren/

Veel kijk en/of luister plezier!💚

#20 Kracht van Water | the Zi talk met Stef van Bremen

De basis voor het leven is water. Door als chemicus naar voedsel te gaan kijken dan groeit dat ook dankzij water. Deze wetenswaardigheden brachten mij op het pad van de vraag 'wat ís water nou eigenlijk?' Veel kijk en/of luister plezier!💚

#19 Verborgen kracht: Own your shit: darmen en zelf-genezend vermogen met Merel van der Weurf

Het overgrote deel van onze gezondheid bevindt zich in onze darmen. Ont-lasting is niet alleen fysiek - poep - maar ook emotioneel - loslaten van je oude shit. Shohreh Feshtali spreekt onder meer met Merel van der Weurf omdat het uitspreken van wat jou belast, -van wat je letterlijk en figuurlijk dwars zit-, zo bevrijdend is.

#18 the Zi talk met Ancilla van de Leest

In deze aflevering praat ik met Ancilla. Een mooie, moedige vrouw die zich inzet voor de rechten van mensen in de gedigitaliseerde wereld. Zij is een moeder, heeft ervaringen als fotomodel, is voormalig lijsttrekker van de piratenpartij en werkt op het moment samen met Blckbx tv. Ze praat openhartig over haar ervaring met borst implantaten en uit haar zorgen over de toekomst van onze kinderen. Een prachtige vrouw met een krachtig hart en een sterke mind.💚

#17 the Zi talk met Jeroen de Gilde

In dit gesprek praat Shohreh met Jeroen de Gilde. Hij is een jonge ondernemer die met veel passie Japanse specialiteiten voor je klaarmaakt in zijn restaurant 'Sanju Ramen', hartje Utrecht. In dit gesprek bespreekt hij de moeilijkheden van het runnen van een restaurant in coronatijd, alsmede de verbazing over de onwilligheid tot actie van zijn mede horecaondernemers. Sanju Ramen is als een van de weinige Utrechtse restaurants in protest gegaan, met alle gevolgen van dien. Als jonge ondernemer hoopt hij dat de jongeren van de samenleving meer van zich zullen laten horen als belangrijke momenten hen wordt ontnomen.

#16 the Zi talk met Raf Jansen

Dit keer praat ik met Raf Jansen. Hij is een Bosnië-veteraan en ik zag hem voor het eerst na een demonstratie in Amsterdam waar hij om nog altijd onduidelijke redenen hardhandig door de politie was opgepakt. Wat mij opviel was dat hij ondanks een dikke lip, ontwrichte schouder en urenlange hechtenis nog altijd vrolijk en liefdevol bleek. Wat hij uitstraalde ontroerde mij zo enorm dat ik dacht: “Ik wil deze man graag spreken.” Vandaar nodigde ik hem uit en hij was aardig genoeg om snel langs te komen. We hebben een boeiend gesprek gehad. Zijn ervaringen en visie en hoe hij naar de mens, vrijheid en zijn vaderland kijkt, vind ik echt bijzonder. Ook zijn familie heb ik ontmoet en ik kan alleen maar bevestigen dat alles wat Raf doet en zegt enkel liefde is en vanuit liefde komt. Ik ben blij dat ik hem heb ontmoet en heb kunnen spreken en wens jullie veel kijkplezier met deze podcast.

#15 the Zi talk met Fiona Zwart

In dit gesprek gaat Shohreh in gesprek met Fiona Zwart. Een openhartig gesprek over de uitdagingen van het moederschap, de lessen die ze kreeg van haar eigen moeder, het spreken van je eigen waarheid, de kracht van kwetsbaarheid en het doorbreken van taboes. Fiona kennen jullie wellicht als interviewster bij Café Weltschmerz en voor De Andere Krant of via haar veel gedeelde social media posts. Ze ontwikkelde zich de afgelopen jaren tot 1 van de gezichten van Corona kritisch Nederland, maar dit gesprek laat zien dat Fiona veel meer is dan dat.

Volg Fiona via Instagram https://www.instagram.com/fiona_zwart
of Twitter https://twitter.com/FionaZwart
of via www.fionazwart.nl

#14 the Zi talk met Esther Noordermeer

In deze aflevering praat ik met Esther Noordermeer. Esther is bioloog, auteur en spreker. Ze schrijft en spreekt met name voor een christelijke achterban:
- https://www.enoordermeer.nl/boeken/
https://www.enoordermeer.nl/actualiteit-vanuit-bijbel/

Sinds de Coronacrisis heeft ze zich binnen de kerkelijk Nederland duidelijk uitgesproken tegen de Coronamaatregelen. Deze preken worden ook bekeken door ongelovigen vanwege de politieke lading en het onderricht. De belangrijkste preken zijn:
- https://www.enoordermeer.nl/actualiteit-vanuit-bijbel/video-s-streams/tweedracht-door-coronabeleid/
- https://www.enoordermeer.nl/actualiteit-vanuit-bijbel/video-s-streams/waarheid-in-de-eindtijd/

Sinds Corona is ze ook algemene artikelen gaan schrijven voor diverse platforms en werd vaste blogger voor het platform Ongehoord Nederland.
https://www.enoordermeer.nl/actualiteit-algemeen/

Ik dank Esther voor haar openhartigheid en alles wat zij met ons heeft gedeeld!

#13 the Zi talk met Sietske Bergsma

In deze aflevering gaat Shohreh het gesprek aan met Sietske Bergsma. Sietske zullen velen al kennen van bakkie met Bergsma. Een intelligente vrouw met een schitterend werk verleden. Met haar moederhart komt ze op voor rechtvaardigheid. Ze gaat recht door zee en blijft strijden voor waarheid en vrijheid. Het is een veelzijdig gesprek geworden tussen twee vrouwen van verschillende afkomst die dezelfde zorgen delen: waar gaat de wereld heen? Veel kijk/luister plezier. 💚

Kijk voor Sietske haar creativiteit op de onderstaande website of haar socials:
- https://thefireonline.com
- https://www.instagram.com/sietskebergsma

#12 the Zi talk met Erik Boomsma

In deze aflevering praat Shohreh met Erik Boomsma. Een ras echte ondernemer maar werd begin 2020 ook keihard getroffen. Erik heeft veel inzichten mogen ontwikkelen na zijn vele onderzoeken naar de farmaceutische industrie. Aan het begin van deze pandemie, kon hij alles wat los leek te lijken van elkaar, al gauw met elkaar linken en zo kwam hij erachter wie werkelijk de wereld regeert. Een enorm interessant gesprek waarbij Erik meerdere onderwerpen aankaart en krachtige informatie met ons deelt, in deze 3 uur durende podcast.

Neem een kijkje op zijn website: www.onsnederland.net

#11 the Zi talk met Sylvie van der Voort

Sylvie van der Voort komt uit Amersfoort, is energetisch therapeut en lijstduwer van de politieke partij ‘Amersfoort voor Vrijheid’. Zij is ruim een jaar geleden de strijd aangegaan tegen de landelijke mondkapjesplicht met haar advocaat en probeert hierdoor op meerdere gebieden zich in te zetten om de wereld een beetje mooier te maken en bewustzijn te creëren voor een liefdevollere wereld.

Om te kunnen procederen is veel geld nodig.
Wil je Sylvie steunen in haar werk dan kun je via deze link een bijdrage doneren: https://tinyurl.com/Doneer-Sylvie
Sylvie heeft de boekhouding openbaar staan omdat zij gelooft in openheid en transparantie.

Bekijk de hele rechtszaak op CommonSenseTV Jasper:
https://www.youtube.com/watch?v=OqmGN2jlCeY&t
Wij danken Rechtspraak.nl voor de beelden.

Wil je het boek ‘De sleutel tot Zelfliefde’ bestellen van Sylvie dat kan via
www.bol.com/nl/nl/p/de-sleutel-tot-zelfliefde/9200000125749026/

#10 the Zi talk met Ruby Driessen

In deze aflevering praat ik met Ruby Driessen. Hij is een jonge ondernemer en een politicus. Als de fractievoorzitter van FvD in provincie Limburg, probeert hij de belangen van de burgers te vertegenwoordigen. Hij is ervan overtuigd dat we met elkaar zo bijzonder veel kunnen bereiken en de burgers onderling steeds meer en meer vertrouwen krijgen in elkaar. Ruby benadrukt dat mensen controle en autonomie bij zichzelf moeten houden. We kunnen niet blijven toekijken hoe 'een schermpje' ons laat bepalen wat we wel en niet mogen in dit leven. Politiek is vaag, hierdoor moeten wij helder blijven in het hoofd, waken over ons land en voor de toekomst van onze kinderen.

#9 the Zi talk met Jeroen Pols

In deze aflevering praat ik met Jeroen Pols. Hij praat open en hartelijk over zijn verleden, zijn strijd, zijn enorme rechtvaardigheidsgevoel en over de doelen die hij wil bereiken. Hij is krachtig, helder en duidelijk. Jeroen gaat non-stop door en doet alles wat hij kan om de wereld een mooiere plek te maken. Ik heb veel van hem geleerd in de afgelopen twee jaar en daar ben ik hem dankbaar voor. Na ons gesprek is mijn waardering naar hem alleen maar gegroeid. Hij praat uit zijn hart en zijn woorden zijn puur en zuiver. Ik dank Jeroen enorm voor dit gesprek, voor alles wat hij voor ons doet, voor zijn inzet en strijd en voor de bijzondere man wie hij is.

Jeroen Pols zijn harde werk en creativiteit is op veel kanalen te volgen en vinden, onder andere op:
- https://viruswaarheid.nl/juridisch/
- https://www.youtube.com/watch?v=DSX2jh23wzg&t

#8 the Zi talk met Michiel Lieuwma

Dit keer spreek ik met Michiel Lieuwma. Gedreven door passie en kritische vragen waarbij vrijheid centraal staat. Michiel is een theater maker, schrijver met passie voor literatuur, heeft meerdere documentaires gemaakt voor npo en heeft zijn eigen podcast kanaal genaamd: Boze geesten (aanrader). Hiernaast is hij zojuist vader geworden van zijn aller eerste kindje, met liefde overspoeld. Bedankt Michiel voor ons diepzinnig gesprek.

Michiel zijn creativiteit is te vinden op: www.michiellieuwma.nl .

#7 the Zi talk met Felix van der Wissel

In deze aflevering van the Zi talk praat ik met Dr. Felix van der Wissel. We hebben het niet over cijfers en tabellen maar over de kracht van het menselijk lichaam/geest en wat angst met je doet. Felix is een arts die het belang van zijn patiënten erg hoog heeft staan. In der loop van deze pandemie, bleef hij kritische vragen stellen. Voor hem is de mens niet enkel een lichaam, maar een oneindig ziel wat in een lichaam functioneert. Tijdens zijn studie heeft hij kennis opgedaan om de mensheid te helpen, zonder zijn eigen wijsheid en kracht uit het oog te verliezen. Namen the Zi talk wil ik dan ook mijn dank uitspreken naar Felix. Bedankt voor het werk wat je verricht. Bedankt voor het verspreiden van je licht. 💚

#6 the Zi talk met Sigrid Kroon

In deze aflevering ga ik een gesprek aan met Sigrid Kroon. Zij is een moeder, een krachtige vrouw en ze werkt als zelfstandige. In ons gesprek deelt ze persoonlijke ervaringen en laat ze zien hoe die haar gevormd hebben en haar blik op de wereld hebben bepaald. Dat doet ze niet alleen als deskundige in haar vakgebied, maar ook als een dochter, partner en moeder. Sigrid werkt als auteur en eindredacteur van schoolboeken en heeft daar jarenlange ervaring in. We praten over schoolboeken en haar visie daarop. Daarnaast vertelt ze wat het met je doet, als je naaste jarenlang experimentele medische therapieën ondergaat. Ook deelt ze openhartig wat haar het afgelopen jaar is gebeurd. Ze praat over het overlijden van haar moeder, de duistere oorzaak ervan en de pijn die haar is bijgebleven door dit gebeuren. Ik bewonder haar openhartigheid en kracht en ik ben haar dankbaar voor dit gesprek.

#5 the Zi talk met Nadia Duinker

In deze aflevering van the Zi talk gaat Shohreh een gesprek aan met Nadia Duinker. Een openhartig gesprek tussen twee vrouwen, twee sterke zielen, twee moeders. Nadia kennen wij als een mooie, sterke vrouw, een succesvolle ondernemer en een rechtvaardig en eerlijk mens. Tijdens dit gesprek laat zij ons ook haar andere kant zien: haar moederhart, haar reis naar de persoon die ze vandaag is en Nadia als partner. Het gesprek gaat gepaard met hier en daar een glimlach, maar ook met een traantje! Al met al een openhartig gesprek tussen twee vrouwen. Nadia gaat binnenkort naar Portugal emigreren. Wij zullen haar heel erg missen in Nederland! 💚

#4 the Zi talk met Adelheid Storms

Shohreh Feshtali gaat het gesprek aan met Adelheid Storms. Een ijzersterke jonge vrouw, die velen inspireert. 'Ik ben een geboren moeder,' vertelt ze. Ze omarmt het vrouw-zijn en alles wat hierbij komt kijken. Dit was niet altijd het geval. Zo heeft ze door vele ups and downs de waarde van het leven en haar kracht weer terug moeten vinden. Al jaren lang zet ze zich in voor haar medemens. Onderwerpen die voor velen nog taboe blijken te zijn, probeert Adelheid spreekbaar te maken. .

Kijk voor meer content en creativiteit op de socials van Adelheid:
- https://www.instagram.com/adelheidstorms
- https://twitter.com/adelheidstorms

#3 the Zi talk met Bob de Wit

Al langere tijd waarschuwt professor Bob de Wit voor de huidige transitie van het industriële tijdperk naar een nieuw technologisch tijdperk. Krijgen we in het Westen ook een social credit score systeem 2.0? Of krijgen we een ‘elite reset’ en wordt er plaats gemaakt voor een burgersamenleving? Tijdens dit hoopvolle gesprek vertelt Bob hoe wij ons kunnen voorbereiden op de onrustige periode die komen gaat, door 'de verbinding' weer op te zoeken.

Bobs boek ‘Society 4.0’ beschrijft een samenleving waarin de belangen van de burgers in zijn algemeenheid centraal staan. Meer informatie over Bob en dit boek vind je op: www.society4th.org

#2 the Zi talk met Jorn Luka

Nog niet zo lang geleden was de succesvolle jonge ondernemer Jorn Luka druk bezig in de bruisende wereld van de entertainment. Het nachtleven was hem op zijn lijf geschreven maar ook hij werd keihard getroffen door de coronamaatregelen, met alle gevolgen van dien. Maar hij bleef optimistisch en besloot een sprong in het diepe te wagen. Gaandeweg is zijn wereldbeeld compleet veranderd en durft hij alle aangeleerde informatie in twijfel te trekken. Dit is te zien in zijn podcast 'The Trueman Show' waarin hij het gesprek aangaat met tal van interessante gasten.

In deze podcast voeren Shohreh en Jorn een 'heart to heart' gesprek over ontwaken, loslaten, rolpatronen in de maatschappij en meer.

Jorns podcast 'The Trueman Show' en verdere activiteiten zijn te vinden op: www.jornluka.com

#1 The Zi Talk met Jan Storms

In deze turbulente tijden interviewt Shohreh Feshtali de dichter, schrijver en bewustzijnsdeskundige Jan Storms. Hij dacht op jonge leeftijd al na over hoe een samenleving het beste bestuurd zou kunnen worden en spreekt op kalme toon over 'de politiek van het geluk' en de ontwikkeling van psychopathie. Hoe hoopvol moeten wij naar de toekomst kijken? En hoe kunnen wij volgens hem begrip tonen voor de psychopaten die wereldwijd aan de touwtjes lijken te trekken?

Storms' laatst uitgebrachte boek 'Destructieve relaties op de schop' is, evenals zijn poëzie en cursussen, te vinden op janstorms.org